Referenssit ja suositukset

Pyydä referenssejä. Tästä voit myös lukea asiakkaideni palautteita:

Annukka on minulle korvaamaton voimavara raskaassa työssä erityisopettajana. Hänellä on ihmeellinen kyky ymmärtää arjen tilanteita ja tuntemuksia, mutta samalla ohjata ajattelemaan asioita uusista näkökulmista. Annukan tapaaminen keventää kuormaa tuntuvasti, aina!

(laaja-alainen erityisopettaja, Helsinki)


Koin yhteistyön Annukan kanssa hyväksi ja helpoksi. Minulla oli työssäni tuolloin hankala vaihe ja tunsin oloni kuormittuneeksi. Saimme mm. vahvuuksien kartoituksella helpotettua työtilannetta huomattavasti. Koen, että tässä oli kyseessä Annukan ammattitaidon vahvuus; hän osasi suhteuttaa ongelmani oikein ja nähdä oikeat solmukohdat niiden takana sekä esittää nimenomaan todellisia vaihtoehtoja välineiksi, joilla menetellä jatkossa vastaavissa tilanteissa. Itse tunsin, että tilanteeni työpaikalla helpottui ja oman työn johtamistaitoni kehittyivät ohjauksessa paljon.

(projektipäällikkö, Helsinki)


Työnohjauksessa voi kertoa kaikki vaikeimmatkin asiat ja Annukka osaa kysyä oikeat kysymykset. Työnohjauksen jälkeen olo on keventynyt ja työhön on saanut uutta näkökulmaa.

(erityisluokanopettaja, Helsinki)


"Kun olin epävarma tulevaisuuden edessä, Annukan avulla löysin näköaloja, joihin en olisi uskaltanut kurottaa. Nyt tiedän, että kykenen ja osaan. Seison taas tukevasti jaloillani. Kiitos Annukan!"

(AD, Lahti)

Annukka toimi työnohjaajana ammattimaisesti ja luottamusta herättävästi. Asiakkaana tilanne oli minulle uusi, mutta Annukan avulla syntyi heti luonteva ja keskusteleva ilmapiiri. Keskustelut Annukan kanssa ovat auttaneet minua työntekijänä suuresti, osaan paitsi havaita omia vahvuuksiani, myös käyttää niitä nyt entistä paremmin hyödykseni ja organisoida tehtäväni aiempaa paremmin. Havaitsen nyt helpommin mahdolliset uupumuksen merkit ja osaan toimia hankalissa tilanteissa aiempaa paremmin. Uskon, että käynnistäni työnohjauksessa on ollut hyötyä myös omalle esimiehelleni ja työnantajalleni.

(järjestöpäällikkö, Helsinki)


Ennen Annukan työnohjausta olin ollut työnhakijana muutaman kuukauden. Annukan ohjauksessa sain tukea työnhakuun käydessämme läpi vahvuuksiani ja mahdollisuuksiani työntekijänä ja työyhteisön jäsenenä menneeseen katsomatta. Sain uutta uskoa itseeni sekä työnhakijana että –tekijänä sekä rutkasti lisäpontta työnhakuun. Uskon, että työnohjauksessa löytyneistä omista toiveistani, mahdollisuuksistani ja vahvuuksistani sekä keskusteluissamme löydetty kateissa ollut itsevarmuus auttavat minua varmasti löytämään unelmieni työpaikan. Annukan ote on lämmin ja osallistuva, olematta kuitenkaan holhoava. Annukka jättää ohjattavalleen mahdollisuuden oivaltaa itse tyrkyttämättä valmista ratkaisua.

(asiantuntija, Helsinki)Koulutuksia yhteistyössä Marja Pyykön kanssa: 

1. Omien taitojen ja vahvuuksien tunnistamista, iloa, motivaatiota ja työyhteisön vuorovaikutuksen vahvistamista. 

2.  Työnohjauksellista tukea arjen haastaviin työtilanteisiin

Palautteita:

"Hyvin positiivinen kokemus ja kouluttajat onnistuivat luomaan myönteisen ilmapiirin, oli matala kynnys puhua ja jakaa kokemuksia."

"Ohjaajat olivat päteviä ja saivat meistä positiivisia asioita irti! Eli vain plussia!"

"Olen tyytyväinen työnohjaukseen. Toimi hyvin yhteishengen/työhyvinvoinnin parantajana. Myös ohjaajiin olen tyytyväinen, olivat hyvin valmistautuneet ja suunnitelleet viikonlopun. "

”Tärkeää asiaa rennolla ja hyvällä tavalla esille nostettuna.”

”Ammattilaiset asialla, mahtavaa yhteistyötä!”

”Kaikki oli onnistunutta ja päivästä jäi hyvä olo.”

”Kouluttajat olivat positiivisia, innostavia ja kannustavia. Tuntui, että he olivat aidosti kiinnostuneita työstämme ja ajatuksistamme. ”

"Koulutuspäivässä sai keskittyä positiiviseen ja hyvään, nauraa, ottaa rennosti ja huomata taas, miten hyvä porukka meillä on töissä. Loistava työpari, jolla oikeasti asiantuntemusta meidän arjesta. Hyvin valmisteltu, meitä varten tehty kokonaisuus."